De mest kjente bilmessene i USA

Bilverdenen er full av nye teknologiske nyvinninger og den beste måten å få oppleve teknologi og spennende design, både gamle og nye, er å besøke de årlige bilmessene som holdes over hele USA hvert eneste år. Det er lett å bli hekta på denne interessen, bare spør de som hvert eneste år reiser fra fjern og nær for å delta på noen av disse messene.

North American International Auto Show i Detroit

Dette er den virkelige store bilmessen i USA, som alle i bilbransjen strømmer til hvert år i midten av januar. Det hele skjer i løpet av en uke, med hver dag dedikert til et spesielt tema, fra media til veldedige organisasjoner og, selvfølgelig til det fantastiske publikumet. De som er interessert i det største og det beste fra bransjen kan forvente å se alle sine favorittbilmerker delta på dette arrangementet, et virkelig verdensklasse show som regnes som et av de viktigste i verden.

Chicago Motor Show

Til tross for Detroits betydning innen bilindustrien, har Chicagos bilmesse passert Detroits størrelse og oppmøte de siste årene. Chicago markedsfører seg utelukkende for fansen, i motsetning til industrien og bilbransjen. Publikum her har nødvendigvis ikke har den samme omfattende kunnskapen om biler, men messen viser vanligvis over 1000 bilmodeller i idylliske omgivelser ved Lake Michigan. Dette er folkets egen bilmesse.

SEMA Auto Show

Denne bilmessen arrangeres hvert år i Las Vegas, et sted som umiddelbart fremkaller assosiasjoner av glitter, glamour og mye penger. SEMA Auto Show tiltrekker seg bransjeeksperter fra hele verden og arrangementet er delt inn i forskjellige seksjoner, som omfatter spesialprodukter og verktøy i tillegg til bilene. Selv om det ikke er åpent for allmennheten, har denne messen høy eksklusivitet og flere gode bransjeseminarer, som gjør messen spesiell og populær.

Philadelphia International

Mens Las Vegas satser på bransjefolk og glamorøse show, fokuserer Philadelphia International på hele familien, som også setter et mer personlig preg på opplevelsen. Denne bilmessen har vært et populært arrangement siden 1900-tallet, og det har nylig gjennomgått en stor fornyelse, med en forbedret produktkatalog med en rekke nye modeller fra alle de store merkene. Messen forsøker også å opprettholde noe av sin klassiske del, som gjør at messen fortsatt er veldig populær.

Orange County Motor Show

The Orange County Auto Show er Californias egen bilmesse. Bilmessen holder også stand i Anaheim og regnes som den mest populære i tillegg til OC. Messen er åpen både for allmennheten og bilbransjen selv. På denne messen får man eksklusive muligheter til faktisk å prøvekjøre veteranbiler eller noen av markedets nyeste. Dette er med til å gjøre messen til en stor opplevelse for de fleste.