North American International Auto Show

North American International Auto Show, eller NAIAS som det gjerne forkortes, er et stort og anerkjent show som fungerer som en blanding av utstillingsvindu for ulike aktører innen det internasjonale bilmarkedet og et skikkelig show som tiltrekker massevis av mennesker med en sterk interesse for bil. Selv om det bare har vært et internasjonalt show siden 1987 har det mye lengre røtter enn som så. Med unntak av årene under andre verdenskrig har det blitt arrangert i Detroit siden 1907.

Hva er showet?

Ved å besøke nettsidene til NAIAS kan man se veldig mye av hva dette showet har å tilby til mennesker som har lyst til å komme for å se hvordan fremtiden til biltransporten ser ut. Den mest berømte delen av showet er nok utstillingen. Her er det over 500 ulike moderne kjøretøy som står til utstilling, så bilinteresserte mennesker kan selv komme for å følge utviklingen til bransjen fremover. Her finner vi også et veldig stort og flott show der det definitivt er biler og kjøretøy som står i sentrum. Dette fører til at produsenter av de mest populære bilene i hele verden står i sentrum, slike som Ferrari og Mercedes.

Hvem ser man der?

Som nevnt ser man her den nyeste utviklingen til bilbransjens store flaggskip, som Ferrari og Mercedes. Noe av grunnen til at disse produsentene er så populære er nok deres deltagelse i Formel 1, med sjåfører som Rosberg, Vettel og Hamilton. Rosberg kjører for Mercedes, og kom i år på andre plass i Storbritannias Grand Prix. Vettel Kjører for Ferrari og kom i år på sjette plass i samme løp, mens Hamilton vant løpet i sin Mercedes.

Er det overkommelig?

Så lenge du finner en brukbar måte å komme seg til Detroit på er det å besøke NAIAS absolutt en overkommelig. En voksenbillett koster faktisk ikke mer enn 13 dollar, og da har du flere dagers underholdning.