Sjekk ut Tokyo Motor Show

Tokyo Motor Show er en bilmesse som avholdes annethvert år i Tokyo i Japan. Her blir alt av det råeste og nyeste av motorsykler, biler og nyttekjøretøy vist frem for publikum og en hel bilbransje. Arrangementet finner sted på senhøst, og er anerkjent som en av verdens største bilmesser, utstillingene i Genève, Detroit, Frankfurt og Paris. Disse blir regnet som de fem store.

En umiddelbar suksess

Tokyo Motor Show ble for første gang arrangert i 1954 og ble den gang besøkt av hele 500.000 elleville publikummere. Den gang ble det stilt ut hele 264 nye modeller og messen varte i 10 dager til ende. Bilmessen ble en umiddelbar suksess og har siden den gang blitt arrangert annethvert år og sist da i 2013. Det betyr at neste bilmesse i Tokyo er allerede i oktober 2015. Tokyo er arrangør av Sommer-OL i 2020 og Tokyo Motor Show vil derfor være en del av begivenhetene under lekene. Sist gang messen ble arrangert fikk publikum se nye modeller fra de fleste av verdens største produsenter, som Lexus, Toyota, og Nissan, men også tyskerne stilte opp med spennende modeller fra Volkswagen og Audi for å nevne noen.

Den 44. bilmessen i Tokyo

Det er bare å notere seg datoen med en gang. Neste bilmesse i Tokyo åpner allerede 29. oktober 2015 og vil bli det 44. i rekken av fantastiske bilutstillinger i den fantastiske byen. Siste dag vil være 8. november. Arrangøren tror at fredagen kommer til å bli mest besøkt, som er åpningsdagen for også de utenfor selve bilindustrien. Åpningen er også noe tidligere enn vanlig for å ikke kollidere med Las Vegas Auto Show som starter i slutten av november.Denne messen vil vise frem alt det ypperste av både biler og motorsykler. Gazoo Racing har allerede annonsert at de vil ha premiere på en helt spesiell modell. Det er bare å glede seg.